ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Blijf verbonden met alle stakeholders.

Zij zorgen voor jouw succes. Voor jou niets nieuws. En toch gaat het hier regelmatig mis.

Stakeholdermanagement kan complex en tijdrovend zijn. Tegelijk is een project pas succesvol als de overkoepelende doelen van diezelfde stakeholders zijn behaald.

Vraag daar dus naar. En verbeter continu. Met askemo.

39%

van mislukte projecten wordt veroorzaakt door schuivende doelstellingen van stakeholders.

1 op de 5

IT projecten mislukt.

€337.000

gemiddelde kosten van een mislukt IT project.

askemo:-) werkt in agile projecten.

1. Weet wat er speelt

Het is lastig om het overzicht te behouden als je niet iedereen altijd persoonlijk spreekt. Tijdens de stand-ups en de retro’s zijn het vaak dezelfde paar mensen die het woord hebben. Met askemo ontvang je op vaste momenten feedback van iedereen.

2. Kom direct in actie

Persoonlijke dashboards en analyses geven je direct inzage in de resultaten. Via alerts ontvangen de juiste personen op de juiste momenten de juiste signalen.

3. Verbeter continu

Je weet altijd hoe iedereen in de wedstrijd zit en stuurt op actuele, relevante informatie. Je ziet trends ontstaan, waardoor je processen direct kunt aanpassen waar dat nodig is.

4. Tevreden team. Tevreden klant.

Je luistert. En je schakelt snel. Dat zorgt voor vertrouwen. En daarmee creëer je betrokken teams en zorg je  uiteindelijk voor een succesvol project.

 

Door te starten met een kick-off is het team vanaf dag één heel erg betrokken bij de resultaten van de askemo’s.

Tijdens onze retrospective meetings vragen sommigen proactief naar de cijfers en wat we daaraan kunnen aflezen. Die betrokkenheid maakt dat de tool werkt.

 

Colette van Montfort
Product owner | PharmAccess Foundation

 

Ik heb meerdere Scrum projecten mogen opleveren. Twee dingen vielen me vaak op. Ten eerste, onvoldoende gelegenheid voor stakeholders om feedback te geven op voortgang waardoor achteraf vaak discussie was. Ten tweede, onvoldoende ruimte voor iedereen in het Scrumteam om tijdens stand-ups of retro’s een mening te geven. De wat introverte teamleden sneeuwen vaak onder.

Natuurlijk is het onderdeel van het takenpakket van de Scrum Master en de Product Owner om hierop te acteren, askemo helpt hierbij en maakt het minder tijdrovend.

 

Roel Schellekens CEO van askemo

Roel Schellekens
founder askemo

Open chat
1
Hi, stuur ons een WhatsApp bericht als we je ergens mee kunnen helpen!