gebruiker toevoegen

< Alle onderwerpen

Hoe voeg ik een gebruiker toe?

Nadat je bent ingelogd zie je de askemo ‘landing page’. Op deze pagina zie je de belangrijkste resultaten van je askemo’s. Dit is het startpunt voor analyse, rapportages en dashboards.

1. Klik op je profielinstellingen in de rechterbovenhoek

Het menu ‘Your profile’ wordt geopend. Je vindt hier:  ‘Your details, Your Users, Company details, Products & Services & Invoices’.

2. Selecteer 'Your Users'

Hier kun je gebruikers toevoegen, of aanpassingen doen voor bepaalde gebruikers.

3. Klik op 'Add'

Je voegt een nieuwe gebruiker toe door de velden in het pop-up scherm in te vullen.

Vul in:

Voornaam
Achternaam
Email
Telefoon (optioneel)

Rol: askemo ondersteunt 3 verschillende rollen binnen de sectie:

1.  Company Admin: Admins hebben volledige toegang en controle over alle askemo projecten in je organisatie.
  2. Manager: Managers hebben volledige toegang en controle over een specifieke askemo.  Zij kunnen contacten, planningen en alerts toewijzen. Ze hebben ook volledige toegang tot de rapporten.
  3. Analyst: Analisten hebben toegang tot rapporten en dashboards, en komen in aanmerking om alerts te ontvangen. Ze kunnen geen wijzigingen aanbrengen in de askemo.

Selecteer ‘Add’ om je gebruiker op te slaan, deze verschijnt nu onder ‘Your Users’.

4. Deel de informatie met je nieuwe user

Er verschijnt een pop-up met het wachtwoord voor de nieuw aangemaakte gebruiker. Je kunt dit wachtwoord delen met de nieuwe gebruiker.

Je kunt hem of haar ook meteen naar de inlogpagina sturen (https://admin.askemo.nl/login) en vragen of hij/zij het wachtwoord wil aanpassen.

Al klaar! Je hebt net een askemo gebruiker aangemaakt!