Licentie aanpassen

< Alle onderwerpen

Hoe verander ik mijn pakket of licentie?

1. Klik op 'Your profile' in de rechterbovenhoek

Het menu ‘Your profile’ wordt geopend. Je vindt hier:  ‘Your details, Your Users, Company details, Products & Services & Invoices’.

2. Selecteer 'Products & Services'

Je ziet een overzicht van je huidige licentie en alle andere opties binnen askemo. Selecteer je abonnement, en kies voor maandelijks of jaarlijkse facturatie (jaarlijks geeft een fikse korting!)

Wil je meer weten over de andere licenties? Klik op ‘Pricing Information’ en je wordt direct doorverwezen naar de Tarieven op onze website.

askemo license

3. Klik 'Upgrade now'

Bevestig je keuze door op de knop ‘Upgrade now’ te klikken. Voordat je wordt doorverwezen naar Mollie voor afhandeling van de betaling krijg je een overzicht van de door jou gekozen licentie.

askemo invoice

Je kunt zowel een upgrade als downgrade afsluiten. In geval van een upgrade ontvang je een creditnota van je bestaande abonnement en gaat je nieuwe abonnement direct in na ontvangst van je betaling. In geval van een downgrade gaat je nieuwe abonnement direct na afloop van je bestaande abonnement in.

Askemo werkt samen met mollie.com voor betaling en abonnementen. Je geeft ons een machtiging om betalingen af te schrijven in lijn met je gekozen abonnement/licentie. Op de ‘Invoices’ pagina zie je meteen een PDF factuur verschijnen voor je administratie.

Klaar! Je hebt net je askemo licentie aangepast!