Taal wijzigen

< Alle onderwerpen

Taal wijzigen

Introductie

Met askemo kun je op verschillende manieren je taal instellen. Dit artikel behandelt al deze manieren:

1. De standaard taal van je account;
  2. De taal van jou, als gebruiker;
  3. De taal van het askemo project, dat je uitstuurt naar je klanten en/of medewerkers.

Account Taal

Nadat je een klant account hebt aangemaakt kun je als ‘admin’ gebruiker je taal kiezen. De keuze die je maakt wordt standaard aan alle gebruikers en projecten toegekend.

Klik op:

1. Instellingen (rechtsboven)
  2. ‘Your details’ of ‘Je profiel’
  3. Pas het veld ‘Language’ of ‘Taal’ aan.

Gebruikerstaal

Als gebruiker kun je zelf je taal aanpassen door de stappen te volgen zoals beschreven bij ‘Account Taal’.

Ook kun je als ‘Administrator’ de taal instellen van een gebruiker in je account. Klik op:

1. ‘Your users’ of ‘Je gebruikers’
  2. ‘Edit’ of ‘Wijzig’
  3. Pas het veld ‘Language’ of ‘Taal’ aan.

Project taal

De taal van het project pas je aan op de tab ‘Texts’ en ‘Skins’, dat zijn de onderdelen die richting je contacten gaan. Klik op:

1. ‘Add’ of ‘Edit’
  2. Pas het veld ‘Language’ aan.

Let op: de standaard teksten worden vertaald in de taal van je keuze. Indien je een bepaald tekstveld hebt aangepast wordt dit niet vertaald.