ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Aantal antwoordmogelijkheden aanpassen

< Alle onderwerpen

Aantal antwoordmogelijkheden kiezen

Standaard kiezen je contacten bij het beantwoorden van een askemo voor een cijfer tussen 1 en 10. Als je ze minder mogelijkheden wilt geven dan kan dat. In dit artikel leggen we uit hoe.

tab 'Skins'

1. Kies voor de skin ‘Smiley‘ en selecteer ‘Wijzig‘;

2. Wijzig in het menu de instelling bij ‘‘ naar het aantal van je voorkeur. klik op ‘Opslaan’;

Via ‘Voorbeeld skin’ kun je je aanpassing previewen.

Bekijk ook de korte video hiernaast om een voorbeeld te zien. 

Open chat
1
Hi, stuur ons een WhatsApp bericht als we je ergens mee kunnen helpen!