herinnering sturen

< Alle onderwerpen

Hoe stuur ik een herinnering?

Soms wil je een contact er even aan herinneren dat je nog geen feedback hebt gehad. dat doe je met 1 druk op de knop. Hoe? Lees snel verder!

1. Selecteer op je dashboard de tab 'askemo sent'

Een overzicht met al je verstuurde askemo’s opent:

Time: Wanneer is de askemo beantwoord? Of, wanneer is deze verstuurd (indien nog niet beantwoord)?
Answer: Heeft de contactpersoon gereageerd? Yes, No or Pending.
Project
Category
Contact
Result
Comments

Wist je trouwens dat je door te klikken op het Excel logo rechtsboven je direct alle resultaten exporteert naar een Excel sheet. Erg handig als je verder wilt analyseren.

2. Klik op 'Remind'

Als de kolom ‘Answer’ op ‘Pending’ staat, betekent dit dat de askemo niet is beantwoord, maar dat er nog tijd over is. Klik op de paarse knop ‘Remind’ om een herinneringsmail te sturen naar de contactpersoon. De status gaat dan naar ‘Reminded’.

Belangrijk om te weten is dat de antwoordtermijn niet wordt aangepast als je een reminder stuurt. Als je dus 1 uur voor het verstrijken van de termijn een reminder stuurt, heeft je contact nog altijd maar 1 uur om te antwoorden. Loop je hier vaak tegenaan, denk er dan over na om de antwoordtermijn wat ruimer te zetten.

Je kunt slechts 1x een reminder sturen per askemo sessie.

Je hebt net geleerd hoe je een herinnering moet sturen!