herinnering sturen

< Alle onderwerpen

Hoe stuur ik een herinnering?

Soms wil je een contact er aan herinneren dat ze nog geen feedback hebben gegeven. dat doe je met 1 druk op de knop of zelfs volledig geautomatiseerd. Hoe? Lees snel verder!

1. Handmatig

1. Ga naar de tab ‘Analytics’ en kies voor ‘Details’. Een overzicht met al je verstuurde askemo’s opent.

Wist je trouwens dat je door te klikken op het Excel logo rechtsboven je direct alle resultaten exporteert naar een Excel sheet. Erg handig als je verder wilt analyseren.

2. Klik op ‘Remind’ bij een specifieke askemo om één reminder te versturen. Of klik op ‘Remind all’ om alle openstaande askemo’s een reminder te versturen. De status van je askemo wijzigt nu in ‘reminded’.

Belangrijk om te weten is dat de antwoordtermijn niet wordt aangepast als je een reminder stuurt. Als je dus 1 uur voor het verstrijken van de termijn een reminder stuurt, heeft je contact nog altijd maar 1 uur om te antwoorden. Loop je hier vaak tegenaan, denk er dan over na om de antwoordtermijn wat ruimer te zetten. Je kunt slechts 1x een reminder sturen per askemo sessie.

2. Automatisch

Tijdens het aanmaken van een project (of door het project te ‘wijzigen’) kun je ervoor kiezen automatisch een reminder te sturen naar contacten die nog geen feedback hebben gegeven.

Selecteer het aantal dagen en uren om een reminder te versturen.

Houd er rekening mee dat in het weekend geen reminders worden verstuurd. Ook wordt de antwoordtermijn niet verlengd na het versturen van een reminder.