ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

project toevoegen

< Alle onderwerpen

Hoe voeg ik een project toe?

Bekijk onderstaande video om in minder dan 1 minuut te zien hoe je projecten toevoegt. Geef je de voorkeur aan een  stap-voor-stap handleiding? Geen probleem, scroll dan naar beneden!

1. Selecteer de tab 'Projects'

Nadat je op de tab ‘Projects’ hebt geklikt, verschijnt het ‘Projects’ menu. Aan de linkerkant zie je een overzicht van al je bestaande projecten. Aan de rechterkant zie je alle info over het project dat je links hebt geselecteerd. 

2. Klik op 'Add' om een project toe te voegen

Je lrijgt de keuze om de wizard (‘sjabloon’) te volgen of om handmatig een project aan te maken.

Kies je voor de wizard? Dat wijst zichzelf… 🙂

Kies je voor handmatig? Lees dan verder…

Vul de volgende velden in:

  • Project Naam: Kies een slimme naam waarmee je het project meteen kan identificeren. Later kan je er ook voor kiezen om de gekozen naam weer te geven aan je contacten bij het versturen van de askemo’s.
  • Project Categorie: Kies een optionele categorie, deze kan later handig zijn als je wilt gaan rapporteren over ontvangen feedback.
  • Manager: Managers hebben volledige toegang en controle over een specifieke askemo.  Ze kunnen contacten, schema’s en waarschuwingen toewijzen. Ze hebben ook volledige toegang tot de rapporten.
  • Analist(en): Analisten hebben toegang tot rapportages en kunnen alerts ontvangen. Ze kunnen geen wijzigingen aanbrengen in de askemo.
  • Versturen per: Kies voor mail, SMS of URL. Kies voor URL al wil je via een QR-code versturen.
  • Verstuur op: Heb je gekozen voor mail of SMS dan kun je zowel op schema als op transactie feedback vragen. Wil je transactioneel feedback vragen maak je direct hier de keuze. Feedback op schema doe je later op de tab ‘Schema’s’.

Meerdere managers

Je hebt de optie om meerdere managers aan een project toe te voegen. Als je daarvoor kiest hebben alle managers de volledige rechten op het project. Je dient dan wel een ‘primary manager’ aan te geven, dit is de persoon die als Manager staat geselecteerd in ondermeer de teksten en skins. 

  • Anoniem antwoorden: Als je voor anoniem kiest dan zijn alle antwoorden op je askemo zonder contactgegevens. Je kan dan niet zien wie welke feedback heeft gegeven. Het is niet mogelijk om deze instelling later te wijzigen. Die keuze hebben we gemaakt omdat je contactpersonen waarschijnlijk anders reageren als hun antwoorden anoniem zijn. Hierdoor zijn trends en resultaten moeilijker te vergelijken.
  • Commentaar: Bij het beantwoorden van een askemo kun je ervoor kiezen of de contactpersonen al dan niet verplicht zijn om opmerkingen in te voeren. De standaardkeuze is ‘optioneel’.
  • Status: Je kunt elk project op inactief zetten. Een ‘inactief’ project zal geen askemo kunnen sturen. Dit kan bijvoorbeeld worden gebruikt tijdens vakantieperiodes. Een tweede optie is om deze functionaliteit te gebruiken als een project is afgerond. Een ‘inactief’ project verschijnt nog steeds in de rapportages, een verwijderd project niet.
  • Hoeveel werkdagen kunnen uw contacten antwoorden?: Geef aan hoeveel dagen je contacten een askemo kunnen beantwoorden. Vooral als de frequentie van je askemo wat lager is (maandelijks of eens per kwartaal), is het verstandig om je contacten iets meer tijd te geven. Bijvoorbeeld 5 werkdagen.

3. Selecteer 'Add project'

Het aangemaakte project kan je terug vinden onder ‘Your projects’.

Wil je een bestaand project aanpassen? Open het project door op de pijl in de rechterbovenhoek te klikken. Selecteer ‘Edit’ om wijzigingen aan te brengen. 

edit askemo project

Goed gedaan! Je hebt een askemo-project aangemaakt!

Open chat
1
Hi, stuur ons een WhatsApp bericht als we je ergens mee kunnen helpen!