project verwijderen

< Alle onderwerpen

Hoe verwijder ik een askemo project?

1. Selecteer de tab 'Projects'

2. Open het project door op de pijl in de rechterbovenhoek te klikken

3. Klik 'Delete project'

Typ ‘DELETE’ (in hoofdletters) om er zeker van te zijn dat je niet per ongeluk een project verwijderd.

Je kunt ook contacten, schema’s, waarschuwingen, skins en teksten verwijderen op dezelfde manier zoals je net een project hebt verwijderd.

edit askemo project

Wat is het verschil tussen inactief project en een verwijderd project?

Je kan ervoor kiezen om een project op ‘inactief’ te zetten. Als je dat doet, stuurt het project geen askemos naar jouw contactpersonen. Het zal nog steeds zichtbaar zijn in jouw rapporten. En je kan het met één klik weer op ‘actief’ zetten. Voordelen zijn dat je jouw planning, contacten en waarschuwingen op hun plaats kunt houden. Je zet het project op deze manier in de wacht.

Als je een project verwijdert, is het voorgoed verdwenen. Maak deze keuze alleen als je er 100% zeker van bent dat je het project niet opnieuw hoeft te starten op een later tijdstip en als je geen rapporten meer wilt inzien op een later moment.