QR-code of URL

< Alle onderwerpen

Askemo via QR-code of URL

Met askemo heb je de optie om feedback te vragen via een QR-code of URL. Je kunt zo bijvoorbeeld askemo integreren in een presentatie, of uitprinten en fysiek feedback vragen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Je contacten klikken op de link, of scannen de QR-code met hun camera, en geven direct feedback via de geselecteerde skin. Uiteraard kun je de skin aanpassen naar je wensen.

Je hebt de keuze om een anonieme link te kiezen, of juist niet. Kies je ervoor geen anonieme feedback te ontvangen wordt contacten gevraagd eerst hun e-mail achter te laten. Deze wordt dan automatisch toegevoegd als ‘Contact’ en gekoppeld aan het Project.

Hoe werkt het?

QR Code Example

Je maakt een project aan en selecteert ‘URL’ als Delivery Method. Vergeet niet om anoniem aan te vinken, als dat je voorkeur heeft.

Na het aanmaken verschijnt de link naar je askemo rechts in het menu.

Je kunt ook direct de QR-code downloaden via de knop.

Kopieer de link of de QR-code en plak deze waar je wilt.