Test askemo versturen

< Alle onderwerpen

Test askemo versturen

Voordat je een askemo per mail verstuurt naar je klanten of medewerkers wil je soms even een test sturen, om te kijken en te bevestigen dat alles goed is gegaan. Je kunt ook kiezen voor een preview in je browser, in dit artikel leggen we beide opties kort uit.

Test versturen

Selecteer het project at je als test wilt versturen op de tab ‘Projecten’. Vervolgens:

1. Vouw het menu uit door rechtsboven op het ‘pijltje’ te klikken.
  2. Klik op ‘Verstuur test’

Je hebt de optie om meerdere e-mail adressen in te geven, gebruik een komma om de adressen te scheiden. Klik op ‘Verstuur test’ en je test mail wordt verstuurd!

Antwoorden die als test worden verstuurd worden niet opgeslagen in de database!

Preview

Zowel op de tab ‘Teksten’ als ‘Skins’ kun je in je browser een ‘preview’ bekijken:

1. Vouw het menu uit door rechtsboven op het ‘pijltje’ te klikken.
  2. Klik op ‘Preview’

Een nieuwe tab opent, met daarin de mail of de tekst die je contacten ontvangen.