ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

schedule instellen

< Alle onderwerpen

Hoe stel ik een schedule of schema in?

Nadat je bent ingelogd zie je de askemo ‘landing page’. Op deze pagina zie je de belangrijkste resultaten van je askemo’s. Dit is het startpunt voor analyse, rapportages en dashboards.

1. Selecteer de tab 'Schedules'

Het menu ‘Schedule’ wordt geopend. Links een overzicht van alle bestaande schema’s. Aan de rechterkant worden alle details weergegeven van het schema dat je in het linkermenu selecteert.

2. Klik op 'Add'

Door de volgende vragen in de pop-up in te vullen, kan je een nieuw schema aanmaken:

  • Schema naam: Geef je schema een slimme naam, waardoor je het snel kan identificeren.
  • Frequentie: Kies hoe vaak u een askemo wilt sturen. Opties zijn Dagelijks, Dagelijks (alleen doordeweeks), Wekelijks, Tweewekelijks, Maandelijks of Custom (aangepast). Met een aangepast (‘custom‘) schema heb je de mogelijkheid om een enkele of meerdere data uit de kalender te selecteren om een askemo te versturen. Je bent in staat om askemo’s volledig flexibel in te plannen, in lijn met jouw wensen.
  • Tijdzone en specifieke tijd: Selecteer de tijd en tijdzone voor jouw askemo.
  • Start datum: Kies een startdatum. De datum dat je wil beginnen met het versturen van je askemo’s. 
  • Einddatum: Kies de einddatum voor je schema. Je kan er ook voor kiezen om geen einddatum te kiezen door ‘never ending‘ te selecteren.
  • Combine multiple askemo’s‘: Als je hier een vinkje zet krijgen contacts slechts 1 bericht, ook als ze meerdere askemo’s moeten beantwoorden. Dat scheelt een hoop tijd (en irritatie…)

3. Klik op 'Add'

Hou er rekening mee dat je een project moet toevoegen aan een schedule voordat deze wordt verstuurd. Dat doe je door rechtsonder (‘Projects using this schedule‘) een project te selecteren. Of je gaat naar de tab ‘Projects‘.

Goed gedaan! Je hebt net een askemo schema aangemaakt!

Open chat
1
Hi, stuur ons een WhatsApp bericht als we je ergens mee kunnen helpen!