Laagdrempelig en effectief stakeholdermanagement

Na 12 jaar ervaring met stakeholdermanagement als programma- en projectmanager besloot ik in februari 2020 te starten met askemo.

Waarom? Een combinatie van een goed idee, een eigenwijs karakter en toenemende frustratie over bestaande ‘oplossingen’ maakten dat ik vond dat er een eenvoudige en snellere manier moest zijn om effectief stakeholdermanagement in te richten.

Om die reden deze blog: aandacht voor het belang van laagdrempelig, effectief stakeholdermanagement… 🙂

 

Mooie stappen

Met askemo hebben we een aantal mooie stappen mogen zetten. We helpen grote en minder grote organisaties met laagdrempelig en effectief feedback vragen en ontvangen, aan en van hun klanten en medewerkers. We hebben partnerships opgezet met een aantal andere mooie bedrijven die zich ook bezighouden met het verhogen van zowel klant- als medewerkerstevredenheid. Hoewel je alleen ook snel kunt groeien, brengen samenwerkingen je vaak nog verder.

 

Laagdrempelig, geautomatiseerd feedback

Voorkom een escalerend project door altijd op de hoogte te zijn van wat er speelt en hoe je stakeholders in de wedstrijd zitten.

Stakeholdermanagement voor projectmanagers

We groeien hard, met name op het gebied van klantentevredenheid en medewerkersbetrokkenheid. Stakeholdermanagement binnen projecten ging om die reden langzaam ongemerkt naar de achtergrond. Terwijl we nog steeds de overtuiging hebben dat we een toegankelijke en unieke oplossing bieden voor project- en stakeholdermanagement.

 

Gratis online inspiratiesessies

We zetten kracht bij die overtuiging met een serie gratis inspiratiesessies, waar je je hier voor kunt aanmelden.

Hopelijk spreek ik je straks tijdens één van onze sessies over stakeholdermanagement. Dan hoor ik graag hoe jij ervoor zorgt dat je verbonden blijft met je stakeholders. Van mij hoor je dan welke project management tools, software en technieken worden aanbevolen.

Alvast een voorproefje Onlangs sprak Marte Schuurmans met Jacqueline Terpstra over stakeholdermanagement, dat interview deel ik graag hieronder met je.

Jacqueline Terpstra over stakeholdermanagement

Founder askemo