ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Over askemo: Blijf verbonden

Wil je vragen stellen? Of wil je antwoorden krijgen?

Snel en eenvoudig feedback krijgen van je klanten en je medewerkers. Daar zijn we goed in. We helpen onze klanten te stoppen met het versturen van saaie, lange enquêtes waar niemand op zit te wachten.  En daar zijn we trots op.

We hebben onze wortels in IT projecten, daar zagen we veel oplossingen voor het meten van projectvoortgang. Deze zijn meestal gericht op rationele elementen. Op procenten vooruitgang, behaalde milestones en andere KPI’s. Geen van deze tools richt zich echter op die andere cruciale factor die bepaalt of projecten slagen of mislukken: sentimenten. Terwijl achter al die KPI’s, budgetten en planningen toch echt mensen schuilgaan.

Sentimenten. Laat ze sluimeren en je kunt wachten tot het misgaat. Meet ze en je kunt ze bijsturen – en erop acteren. Tevreden mensen zijn immers productievere medewerkers en loyalere klanten.

De kracht van de eenvoud

We zagen het regelmatig gebeuren: kleine problemen en sluimerende irritaties die konden groeien omdat ze niet aan het licht kwamen. Issues die makkelijk opgelost hadden kunnen worden, als ze maar waren opgemerkt.

Het ontbreken van de perfecte software om die sentimenten te meten, was de drijfveer achter askemo. En zo ontstond deze gebruiksvriendelijke tool, die professionals helpt onzichtbare sentimenten zichtbaar te maken. Bij klanten, medewerkers en andere stakeholders. Software met als uitgangspunt de kracht van eenvoud; zowel aan de voor- als achterkant.

Wat kan er beter? En hoe?

Ook onszelf stellen we continu de vraag: hoe gaat het nu eigenlijk? Wat kan er beter? Daardoor blijft askemo zich continu ontwikkelen. Onze nummer één prioriteit is het verbeteren van samenwerkingen. Daarom blijven we in gesprek met onze klanten en kijken we continu naar de kwaliteit en het gebruiksgemak van onze tool. En nemen we af en toe wat afstand en tijd voor ontspanning. Want groei zit in reflectie.

We zeggen niet voor niets: “Sentiments matter”.

Blijf verbonden. Start ook met askemo.

“Ik zocht al jaren naar een passende oplossing om emoties binnen mijn teams en projecten te monitoren, en een eenvoudige manier om actie te ondernemen op de resultaten. Oplossingen die ik vond keken altijd naar ‘harde’ zaken als KPI’s, deadlines en budgetten. Maar de grootste tijdbommen waren en zijn altijd sluimerende emoties. Zeker als die langere tijd onzichtbaar en onuitgesproken blijven, kunnen ze projecten en relaties grondig saboteren. Daarnaast was bestaande software niet gebruiksvriendelijk, niet flexibel en simpelweg niet aantrekkelijk genoeg om te gebruiken. Dat kon anders. Dat kon beter. Daarom zijn we gestart met askemo”

Roel Schellekens CEO van askemo

Roel Schellekens

askemo

Heb je een vraag?

Laat je gegevens achter en je hoort snel van ons.

Of bel ons op 073-7042 345

Mailen mag ook via info@askemo.nl

Open chat
1
Hi, stuur ons een WhatsApp bericht als we je ergens mee kunnen helpen!