Zorg voor bevlogen en betrokken medewerkers

Tot 84% van medewerkers werkt mee!

Meer inzichten

Door minder te vragen, en dat regelmatig te doen, omzeilt askemo de valkuilen van het traditionele MTO. Askemo stelt steeds maar 1 vraag die je medewerker met 2 klikken beantwoordt.

Meer dan een momentopname

Betere feedback

Het MTO is een momentopname. Door vaker laagdrempelig te vragen naar betrokkenheid en tevredenheid worden trends zichtbaar. Je ziet voortdurend scores op relevante thema’s, en komt erachter of de acties die jij en je team uitzet ook effectief zijn.

Stop met een jaarlijks MTO

Het kost jou en je team zeeën van tijd. En je medewerkers zitten er niet op te wachten.

Start vandaag nog met een laagdrempelige en effectief alternatief. Je krijgt meer inzichten, én bespaart tijd.

5 punten die askemo uniek maken

Continu

Je organisatie is continu in beweging. Ieder kwartaal, iedere maand gebeuren zaken die ook je medewerkers raken. Met informatie van een jaar oud loop je achter de feiten aan. Met askemo stuur je continu op actuele informatie. Je weet echt wat er speelt.

Laagdrempelig

De organisatie van nu heeft geen behoefte aan een vragenlijst van toen. Medewerkers willen snel en eenvoudig feedback geven. Met askemo geven ze direct feedback op mobiel zonder dat daarvoor apps, logins of wachtwoorden nodig zijn.

Relevant

Eens per jaar een ellenlange vragenlijst over ’tevredenheid’ is niet voldoende. Askemo vraagt naar actuele, relevante thema’s als betrokkenheid, werkgeluk en vitaliteit. Maar ook inclusiviteit en mentaal welzijn. Lees meer over onze 7 thema’s van bevlogenheid.

HR Analytics

Baanbrekende dashboards, analytics en trends. Je ontvangt direct alle informatie die jij nodig hebt om te sturen op feedback. Bespaar tijd en download met één klik je management rapportages.

Maatwerk

Voeg eenvoudig thema’s en vragen toe die voor jouw organisatie relevant zijn. Geef leidinggevenden toegang tot resultaten van hun eigen teams. Askemo is laagdrempelig, ook voor jou als HR Professional!

Tijd voor jouw gratis demo?

Ben jij benieuwd hoe ook jij zorgt voor betrokken en bevlogen medewerkers?

Lees de ervaringen van professionals zoals jij: