Meer en betere feedback van jouw medewerkers

Tot 80% geeft antwoord!

Meer inzicht

Door minder te vragen, maar dat regelmatig te doen, omzeilt askemo de valkuilen van het traditionele MTO. Askemo stelt steeds maar 1 vraag die de medewerker met 2 klikken beantwoordt.

Meer dan een momentopname

Bekijk trends

Elke enquête is een momentopname. Door vaker laagdrempelig te vragen naar tevredenheid of voortgang, worden trends zichtbaar. Zo krijg je meer inzicht en handel je alleen als zo’n trend zichtbaar wordt en blijft.

Gratis demo

Stop met eens per jaar sturen van lange, saaie tevredenheids surveys

Je medewerkers zitten er niet op te wachten.

Start vandaag nog met hét laagdrempelige en effectieve alternatief voor het MTO!

Ben jij benieuwd hoe ook jij zorgt voor betrokken en bevlogen medewerkers?

Lees de ervaringen van professionals zoals jij:

Meer succesverhalen van klanten

Wat maakt askemo uniek?

Kortcyclisch

Je organisatie is continu in beweging. Ieder kwartaal, iedere maand gebeuren zaken die ook je medewerkers raken. Met informatie van een jaar oud loop je achter de feiten aan. Met askemo stuur je continu op actuele informatie. Je weet echt wat er speelt.

Laagdrempelig

De organisatie van nu heeft geen behoefte aan een vragenlijst van toen. Medewerkers willen snel en eenvoudig feedback geven. Met askemo geven ze direct feedback op verschillende thema’s. Gewoon direct op mobiel zonder dat daarvoor apps noodzakelijk zijn.

Relevant

Eens per jaar een ellenlange vragenlijst over ’tevredenheid’ is niet voldoende. Askemo vraagt naar actuele, relevante thema’s als bevlogenheid, werkgeluk en vitaliteit. De resultaten verwerken we in HR Analytics, natuurlijk real-time.

Simpel met één klik. Probeer het zelf!