Werken bij askemo

Best wel leuk. Vinden wij.

Op zoek naar een nieuwe stap? Heb je een idee dat je graag met ons bespreekt?

We komen graag met je in contact!

Business Developer

Leuk kennis te maken!

Vind jij dat een baan meer is dan op vaste momenten een trucje uitvoeren en daarvoor betaald te krijgen. Kijk je verder dan je functie-omschrijving en wordt je er blij van om een startend bedrijf te laten groeien en om zelf mee te groeien. We zoeken iemand die verder kijkt dan ‘de volgende deal’, iemand die betrokken is voor, tijdens en na de opdracht.

BI Specialist

Leuk kennis te maken!

Je wordt blij van het opleveren van een gaaf dashboard, waarbij je data omzet in bruikbare informatie voor je klant. Je hebt weliswaar technische bagage, maar krijgt een kick van de ‘voorkant’ van BI. Bouwen van dashboards en rapportages die zowel qua vorm als inhoud het verschil maken!

Online marketeer

Leuk kennis te maken!

Je bent een technische, slimme marketingspecialist met een paar jaar ervaring. Je gebruikt slimme, nieuwe manieren om je organisatie sneller te laten groeien.

Werkstudent

Leuk kennis te maken!

We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde studenten die werkervaring willen opdoen. Nee, dat is geen stage. Wat is het wel? Een (bij-)baan die in het verlengde van je studie en interesses ligt. Neem contact met ons op om met een (virtuele) kop koffie de mogelijkheden te bespreken!

Enthousiast over werken bij askemo…

… maar iets minder over de vacatures?

  1. Heb je een gezond stel hersens?
  2. Word je gestimuleerd door constante uitdagingen?
  3. Heb je een goed idee om askemo naar een nog hoger plan te tillen?

Heb je 3x ‘ja’ geantwoord? Neem dan contact op met ons!