ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

askemo blogs

Waarom continu feedback vragen en ontvangen van je medewerkers?

Als jij wilt weten welke gebeurtenissen er in 2021 hebben plaatsgevonden, pak je dan de krant van 2 juni 2021? Of ga je een jaaroverzicht bekijken? Precies, dat laatste!
Waarom kiezen organisaties er dan voor om slechts één keer per jaar een medewerkerstevredenheids (MTO)- of betrokkenheidsonderzoek (MBO) te houden?

Lees verder...

De moderne projectmanager

Laurens van Piggelen, managing partner bij Adapt Innovatie, streeft ernaar om de juiste mensen op de juiste posities te hebben, in verschillende vakgebieden. Het draait daarbij om twee zaken: het innoveren op mensen en een organisatie op strategisch vlak de juiste richting in helpen.

Lees verder...

De kracht van persoonlijke aandacht

Meer dan 85% van de detacheerders die ik sprak geven daarnaast aan dat ze het verschil maken met hun ‘persoonlijke aandacht’. Hoe maak je het verschil met een unieke eigenschap, als 85% van je concurrenten diezelfde unieke eigenschap bezit? En, hoe uniek is die eigenschap dan eigenlijk?

Lees verder...

Klik hier

Waarom zijn organisaties blij met een antwoordpercentage van 20% op hun online enquête? 10 praktische tips om meer en betere feedback te ontvangen.

Lees verder...

World Emoji Day 2020

Over tosti’s en pannenkoeken. World Emoji Dag, maar dat wist je natuurlijk al… 😉 Ik lees het vanochtend tijdens het ontbijt en vraag me ineens

Lees verder...

Blijf verbonden. Start ook met askemo.

Open chat
1
Hi, stuur ons een WhatsApp bericht als we je ergens mee kunnen helpen!