Onze oplossingen

Ontvang op vaste momenten snel en eenvoudig feedback. Van je klanten en van je medewerkers.

Voor werkgeluk

Je medewerkers verdienen meer dan een jaarlijks MTO. Met de Werkgelukscan bieden Carpe Vita en askemo een laagdrempelige kant-en-klare oplossing om continu werkgeluk binnen teams en bij medewerkers te meten. Lees verder….

Voor tevreden klanten

Je klant zit niet te wachten op de zoveelste online survey. Met askemo weet je altijd hoe je klanten over jou en je dienstverlening denken. Blijf verbonden met tevreden klanten. Lees verder….

Voor betrokken medewerkers

Betrokken en tevreden medewerkers zijn productiever. Vraag ze om feedback. Continu, op vaste momenten. Lees verder….

Voor hybride werken

82% van de organisaties combineert kantoor- met thuiswerken. Geef je werknemers een stem als je ze niet dagelijks ziet en spreekt. Blijf verbonden. Lees verder….

Voor projectentevredenheid

Stakeholdermanagement kan complex en tijdrovend zijn. Tegelijk is je project pas succesvol als de overkoepelende doelen van diezelfde stakeholders zijn behaald. Vraag daar dus naar. Op vaste, terugkerende momenten. Met askemo. Lees verder….

Voor agile teams & product owners

Askemo helpt Product Owners en Scrum Masters. Ontvang continu feedback van stakeholders. En van je Scrum team. Gebruik askemo voor stand-ups en retro. Laagdrempelig en eenvoudig. Lees verder….

Voor detacheerders

Je werknemers zitten bij de klant. Of werken thuis. Hoe bevalt de opdracht? En hoe zit je klant in de wedstrijd? Verbeter je dienstverlening continu. Maak je werknemer en je klant gelukkiger. Lees verder….

Blijf verbonden. Start ook met askemo.