ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Onze oplossingen

Ontvang op vaste momenten snel en eenvoudig feedback. Van je klanten en van je medewerkers.

Voor tevreden klanten

Je klant zit niet te wachten op de zoveelste online survey. Met askemo weet je altijd hoe je klanten over jou en je dienstverlening denken. Blijf verbonden met tevreden klanten. Lees verder….

Voor succesvolle projecten

Stakeholdermanagement kan complex en tijdrovend zijn. Tegelijk is je project pas succesvol als de overkoepelende doelen van diezelfde stakeholders zijn behaald. Vraag daar dus naar. Op vaste, terugkerende momenten. Met askemo. Lees verder….

Voor effectieve agile teams

Askemo helpt Product Owners en Scrum Masters. Ontvang continu feedback van stakeholders. En van je Scrum team. Gebruik askemo voor stand-ups en retro. Laagdrempelig en eenvoudig. Lees verder….

Voor betrokken medewerkers

Betrokken en tevreden medewerkers zijn productiever. Vraag ze om feedback. Continu, op vaste momenten. Lees verder….

Voor hybride werkers

82% van de organisaties combineert kantoor- met thuiswerken. Geef je werknemers een stem als je ze niet dagelijks ziet en spreekt. Blijf verbonden. Lees verder….

Voor succesvolle teams

Belevingen over hoe het gaat in een team kunnen sterk verschillen, dit wordt bovendien versterkt doordat veel teams vaker op afstand werken. Bureau Groots Groeien en askemo werken samen met de Teamscan.  Lees verder….

Voor werkgeluk

Je medewerkers verdienen meer dan een jaarlijks MTO. Met de Werkgelukscan bieden Carpe Vita en askemo een laagdrempelige kant-en-klare oplossing om continu werkgeluk binnen teams en bij medewerkers te meten. Lees verder….

Voor werkbalans

Balans in je werk via een laagdrempelige oplossing gebaseerd op de verschillende niveau’s van Bateson. Rootonde en askemo stellen je in staat je balans te checken, ervan te leren en deze te verbeteren. Lees verder….

Blijf verbonden. Start ook met askemo.

Open chat
1
Hi, stuur ons een WhatsApp bericht als we je ergens mee kunnen helpen!